Ο μεγάλος αγώνας... Κύμη-ΑΟ Χαλκίς

Η μεγάλη στιγμή έφτασε.

Η ομάδα μας, δίνει την Κυριακή 28-02-2010 στις 15:00, τον μεγάλο της αγώνα με την άλλη διεκδικήτρια ομάδα του τίτλου, τον Α.Ο.Χαλκίς. Οι φιλοξενούμενοι θα έρθουν στην Κύμη να αποσπάσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, γνωρίζοντας οτι την δεδομένη στιγμή δεν θα είναι εύκολο γι'αυτούς. Και αυτό, γιατί το απόλυτο της έδρα μας, σε συνδυασμό με την αγωνιστική μας άνοδο στους τελευταίους αγώνες, δείχνει ότι η ομάδα μας έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Η άποψη μας είναι οτι η ομάδα μας, φαίνεται πιό ώριμη ποδοσφαιρικά σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, που έκανε πάλι πρωταθλητισμό. Έχοντας πλέον την εμπειρία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές οτι έχει την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Και αυτό δεν είναι μόνο δικά μας λόγια, αλλά και λόγια ανθρώπων που παρακολουθούν τα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα εδώ και χρόνια. Σε διάφορες έδρες που έχουμε βρεθεί φέτος με την ομάδα μας, δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να μην παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Κύμης έναντι του Α.Ο.Χαλκίς, έχοντας παρακολουθήσει και τις δύο ομάδες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα, παρά μόνο μια ηθική επιβράβευση αλλά με αυτήν και μόνο, κάνεις δεν πήρε πρωτάθλημα.

Την Κυριακή το απόγευμα λοιπόν, θα είμαστε όλοι εκεί να ενισχύσουμε την ομάδα μας στο σπουδαιότερο αγώνα της, εως τον επόμενο...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!!!
Περισσότερα...

Ρεπορτάζ: Ερέτρια-Κύμη 0-2

Μεγάλη νίκη και τονωτική ένεση εν όψη του ντέρμπι, πέτυχε η ομάδα μας μέσα στην Ερέτρια με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 75ο λεπτό με θαυμάσια ατομική ενέργεια και σουτ ο Μαστροκώστας και έκλεισε 4 λεπτά αργότερα με δύσκολο πλασέ του Ρέιζερ, ο οποίος συνδύασε με γκολ την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Κύμης.


Προτού φτάσουμε στο σημείο αυτό, είχαν προηγηθεί 2 δοκάρια και καταπληκτικές ευκαιρίες για την Κύμη, να πετύχει τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό, σουτ του Ρέιζερ από καλή θέση, μόλις άουτ. Στο 11' κεφαλιά του Κουτσαυλή είχε την ίδια κατάληξη. Από το 30ο λεπτό ως τη λήξη του ημιχρόνου, η ομάδα μας κυριάρχησε ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε απανωτές ευκαιρίες στο 35', 37', 40', 42', με σουτ και κεφαλιές να αποκρούονται πάνω στη γραμμή ή από το δοκάρι του Μυτακίδη.


Στο 2ο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν νωθρά και φανερά αγχωμένοι, και παραλίγο να το πληρώσουν όταν από απευθείας φάουλ του Σταματάκου, αποκρούστηκε από τη συμβολή των δοκών του Ντουρέκα. Αυτό φαίνεται ότι ξύπνησε την ομάδα μας, η οποία στη συνέχεια ήταν καταιγιστική, αφού εκτός των 2 γκολ που σημειώθηκαν, θα μπορούσε με λίγη προσπάθεια να επιτύχει περισσότερα. Χαρακτηριστική ήταν η φάση του Ηλία, λίγα λεπτά πριν την επίτευξη του πρώτου γκολ, ο οποίος σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή με πολύ δύναμη, όμως η μπάλα τράνταξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μυτακίδη.


Γενικά, η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι δίκαια είναι το φαβορί για την άνοδο, αφού σε καμιά στιγμή, εκτός ενός δοκαριού, δεν άφησε τη γηπεδούχο ομάδα να την απειλήσει.


Από την ομάδα μας δεν υπήρξαν υστερήσαντες. Διακρίθηκαν, όμως ιδιαιτέρως, οι Μαστροκώστας, Ρέιζερ, Ηλίας, Παριανός και Άνταμς.

Περισσότερα...

Εκτιμήσεις για τον αγώνα Ερέτρια-Κύμη...

Ίσως τον δυσκολότερο εκτός έδρας αγώνα της εως το τέλος του πρωταθλήματος, δίνει η ομάδα μας το Σάββατο 20-02-2010 και ώρα 15:00 στην Ερέτρια παίζοντας με τον Απόλλωνα. Η τοπική ομάδα έχοντας πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα, έχει σταθεροποιηθεί στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάνοντας πορεία ανάλογη με την περσινή. Είναι ίσως η πιο αδιάφορη ομάδα του πρωταθλήματος και αυτό την κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνη για την ομάδα μας, στην προσπάθεια που καταβάλλει για την κατάκτηση της κορυφής. Απ' την άλλη μια νίκη επί ενός σημαντικού αντιπάλου, όπως ο ιστορικός Απόλλων,θα ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη αφού μετά απ' αυτόν τον αγώνα, ακολουθεί το ντέρμπι τίτλου με τον πρωτοπόρο Α.Ο.Χαλκίς. Η ομάδα μας δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα αφού κάποιοι μικροτραυματισμοί αντιμετωπίστηκαν μες τη βδομάδα. Επίσης, στον αγώνα αυτό αναμένεται να αγωνιστεί,έστω και σαν αλλαγή το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Βραζιλιάνος Αναστάσιο Ρέιζερ. Όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου, η διοίκηση της Ερέτριας περιμένει, αν ευνοήσει και ο καιρός, να κάνει ρεκόρ εισιτηρίων για φέτος καθώς όλοι θέλουν να δουν την υποψήφια πρωταθλήτρια ομάδα μας, την ομάδα της Κύμης. 
Περισσότερα...

Μπάσκετ: ΑΟ Κύμης - Άρης Θηβών (ενημέρωση)

Το Σάββατο 13.2.10 η ομάδα Μπάσκετ ανδρών αντιμετώπισε σε αγώνα κορύφης, στο γήπεδό της, τον Άρη Θηβών.

Ο αγώνας είχε δύο όψεις. Στα δυο πρώτα δεκάλεπτα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με το σκορ 33-25. Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε στο τρίτο λεπτό του τρίτου δεκαλέπτου με 40-25. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ ανέκαμψε και σε συνδιασμό με τη χαλάρωση και τις αλλαγές στην ομάδα μας, κατάφερε με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου να ισοφαρίσει τον αγώνα 50 - 50. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν επεισοδιακό. Οι συχνές διακοπές ρεύματος αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός του παίκτη μας, Γιάννη Γκουριώτη, στο γόνατο, αποσυντόνισαν και έβγαλαν έκτος ρυθμού την ομάδα μας.
Ο αγώνας διεκόπη τελικά στο τρίτο λεπτό του τετάρτου δεκαλέπτου με το σκορ να έχει διαμορφωθεί σε 53-58 υπερ των φιλοξενουμένων.

Το ματς θα ολοκληρωθεί μετά απο ορισμό ημερομηνίας και ώρας απο τη διοργανώτρια αρχή Ε.Σ.Κ.Σ.Ε.
Η συνθεση της ομάδας μας ήταν:
Γ.Θωμάς,Ι.Γκουριώτης,Φ.Πιτσιλιώνης,Δ.Αχματιώτης,Α.Ηλιάδης,Γ.Νίττης,Χ.Κωνσταντούρας,Ι.Χλιβέρης, Κ.Νακόπουλος,Α.Πέτσας,Ι.Πανούσης,Ε.Νασάκης.

-Ο  Α.Ο.ΚΥΜΗΣ εύχεται περαστικά και καλή ανάρρωση στον παίκτη μας Γιάννη Γκουρίωτη.

-Το Σάββατο 20.2.10 στις 15:00 μ.μ ο Α.Ο.ΚΥΜΗΣ αντιμετωπίζει στο γήπεδο Σηματαρίου την ομάδα Γ.Σ.ΑΥΛΙΔΑΣ.
Περισσότερα...

Αποτέλεσμα Φιλικού: Ηρακλής Ψαχνών-Κύμη 5-0

Το σφύριγμα της λήξης....
5-0 στο 80.Δυστυχώς...
3-0 στο 76ο λεπτό και 4-0 στο 77.
Στο 52ο λεπτό το σκορ γίνεται 2-0,μετά από λάθος της αμυνας μας...
Είμαστε στο 43ο λεπτό και από το 22ο προηγείται ο Ηρακλής με 1-0
Περισσότερα...

Φιλικό: Ηρακλής Ψαχνών-Κύμη...

Φιλικό παιχνίδι δίνει αυτή την ώρα η ομάδα μας,με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του 7ου ομίλου,της
Δ΄κατηγορίας Ηρακλή Ψαχνών.Με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της ξεκινά τον αγώνα η Κύμη
καθώς στον πάγκο κάθονται οι Μαστροκώστας,Ηλίας,Ζε-εμπέ,Ρέιζερ,Ντουρέκας,Μπασινάς,
Αποστολίδης,Τέτα.Θα προσπαθήσουμε,να σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη του αγώνα.
Περισσότερα...

Μπάσκετ: ΑΟ Κύμης - Άρης Θηβών


Το Σάββατο 13/2/10 στις 17:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Κύμης "Ν. ΜΑΡΙΝΟΣ" θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ του Α.Ο. ΚΥΜΗΣ και ΑΡΗ ΘΗΒΩΝ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Η ομάδα μας περιμένει και έχει ανάγκη την συμπαράσταση του κόσμου της, να δώσει βροντερό παρόν, για την ψυχολογική στήριξη στην επόμενη φάση, που οδηγεί στην Α' ΕΣΚΑΣΕ.

Ελάτε να βοηθήσουμε την ομάδα μας στην δύσκολη προσπάθεια της.
Περισσότερα...

Αποκλεισμός απ΄το Κύπελλο...

Δυστυχώς, η ομάδα μας δεν τα κατάφερε απέναντι σε έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας και σαφώς με περισσότερες εμπειρίες και ηττήθηκε με 4-1. Βέβαια υπάρχει η δικαιολογία, ότι αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις και αλλαγές ιδιαίτερα στην άμυνα,αφού ο προπονητής μας προτίμησε να ξεκουράσει 4-5 βασικούς παίκτες μιας και ο στόχος φέτος δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα, που οδηγεί στην Δ΄εθνική κατηγορία.
Για την ιστορία παραθέτουμε τους αγώνες της ομάδας μας μέχρι τα ημιτελικά:
Αμαρυνθιακός-Κύμη 1-8
Κάρυστος-Κύμη 0-5
Δροσιά-Κύμη 2-6
Κύμη-Ταμυναικός 2-0
Κύμη-Λουκίσια 1-1
Λουκίσια-Κύμη 4-1

Περισσότερα...

Η ομάδα Μπάσκετ της Κύμης...

Και τη φετινή σεζόν (2009-2010) η ομάδα Μπάσκετ Ανδρών της Κύμης συνεχίζει την αγωνιστική της πορεία στο πρωτάθλημα Β' Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε, οπου συμμετέχει ανελλιπώς απο το 1993.

Αυτή τη χρονιά, η ομάδα μας εμφανίζεται ενισχυμένη με νέους παίκτες απο την ευρύτερη περιφέρεια και σε συνδιασμό με τους "παλαιούς" παίκτες μας στοχεύει ψηλότερα και ελπίζει σε άνοδο στην Α' Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.

Έχοντας ως προπονητή και παίκτη τον Φώτη Πιτσιλιώνη, γνώστη του Ευβοϊκού μπάσκετ και άνθρωπο με όρεξη και μεράκι και με συστηματικές προπονήσεις, προδιαγράφει μια καλή αγωνιστική πορεία. Ενημερωτικά, τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα είναι δέκα νίκες και μάλιστα με μεγάλες διαφορές και μία ήττα απο τον ΑΡΗ ΘΗΒΩΝ εκτός έδρας. Η ομάδα με τα αποτελέσματα αυτά έχει περάσει ήδη στην επόμενη φάση, έχοντας άλλους τρεις αγώνες!

Σ' αυτή τη φάση οι δύο πρώτοι των δύο ομίλων θα δώσουν μεταξύ τους διπλούς αγώνες θα γίνει βαθμολογική κατάταξη και σε συνδυασμό με τον υποβιβασμό απο Γ' εθνική και Α' Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε  θα γίνει γνωστό πόσες ομάδες θα ανέβουν.

Καλή επιτυχία και στην ομάδα Μπάσκετ μας, λοιπόν!
ΥΓ. Από εδώ και στο εξής, θα προσπαθούμε να έχουμε πλήρη ενημέρωση και για τη μπασκετική ομάδα μας!
Περισσότερα...

Λουκίσια-Κύμη για το κύπελλο...

Τη Τετάρτη 10-02-2010, η ομάδα μας αντιμετωπίζει στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου
Ευβοίας τα Λουκίσια. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κ.Ντελής στις 15:00.

Θυμίζουμε οτι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν 1-1 και η ομάδα μας προκρίνεται με οποιαδήποτε ισοπαλία από 2 γκολ και πάνω και φυσικά με νίκη. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι το ίδιο με τον προηγούμενο αγώνα,θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν το σκορ δεν αλλάξει,οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στα πέναλτι.

Η ομάδα μας στην παρούσα φάση,ενδιαφέρεται περισσότερο για το πρωτάθλημα και μάλιστα σε μια κρίσιμη καμπή του με αγώνες σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δε θα προσπαθήσει για το καλύτερο και στο θεσμό του κυπέλλου.
Περισσότερα...

Πολυβόλο η Κύμη...

Σε ένα ματς που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική η ομάδα μας επικράτησε,όπως ήταν αναμενόμενο, με το επιβλητικό 7-1 της ομάδας των Ωρεών.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε μόλις στο τρίτο λεπτό,όταν ο Ηλίας με σουτ,μετά από πάσα του Χονβχανισιαν,άνοιξε το σκορ. Στο πέμπτο λεπτό, πάλι μετά από πάσα του Αρμένη, ο Ηλίας έκανε το 2-0, ενώ ο καταιγισμός των γκολ συνεχίστηκε στο 26' με σουτ του Ομπι, μετά από ωραία ενέργεια του Ηλία και με αυτό το σκορ έκλεισε το Α' ημίχρονο. Στην επανάληψη μετά από θαυμάσια ατομική προσπάθεια του Χονβχανισιάν ο δείκτης ανέβηκε στο 4-0 στο 47΄. Στο 65΄ ήταν η σειρά του Μαστροκώστα να χρηστεί σκόρερ μετά από πάσα του Μουρίκη. Δεύτερο γκολ του Ομπι και έκτο για την ομάδα μας σημείωσε στο 72' με σουτ ο έγχρωμος επιθετικός.Το σκορ έκλεισε για τους γηπεδούχους ο Κέκης στο 82' με όμορφο πλασέ. Νωρίτερα,στο 75΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν σημειώσει το γκολ της τιμής.

Η ενδεκάδα μας: Ντουρέκας,Αποστολίδης,Γεραντώνης,Κουτσαυλής(53' Μουρίκης) Καραμπίνης,Ηλίας
(61' Τέτα),Ομπι,Παριανός,Μαστροκώστας(66' Κέκης),Χονβχανισιάν,Ανταμς.
Περισσότερα...

Εκτιμήσεις για τον αγώνα Κύμη-Ωρεοί

Έναν θεωρητικά εύκολο αγώνα δίνει η ομάδα μας την Κυριακή στις 15:00 με αντίπαλο την ομάδα των Ωρεών.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι βορειοΕυβοιώτες πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις πέτυχαν τρεις συνεχόμενες νίκες με συνέπεια να βελτιώσουν τόσο τη βαθμολογική τους θέση, όσο και την ψυχολογία τους.

Απ' την άλλη η ομάδα μας αν παρουσιαστεί σοβαρή, πειθαρχημένη και εκμεταλλευτεί για άλλη μια φορά τη δύναμη της έδρας της, αναμένεται να προσθέσει άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Αγωνιστικά, ο Β.Ντόβολης δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, εκτός από την μακροχρόνια απουσία του Ζε-εμπέ. Επίσης, δεν θα αγωνιστεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Αναστάσιο Ρέιζερ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με την Ερέτρια.

Περισσότερα...

Μεταγραφική "βόμβα" από την ομάδα μας!

Ελάχιστες ώρες πριν την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η ομάδα μας κάνει το "μπαμ", δείχνοντας και επιβεβαιώνοντας σε όλους πόσο πολύ την ενδιαφέρει η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στη Δ' Εθνική κατηγορία. Το όνομα αυτού Ρέιζερ Αναστάσιο! Για τους ποδοσφαιρικά ψαγμένους στα εγχώρια, σίγουρα δεν θα είναι άγνωστο το όνομα του Βραζιλιάνου άσσου, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στη Β' Εθνική με τη φανέλα του Ηλυσιακού και της Καλαμάτας, ενώ ουκ ολίγες είναι οι ομάδες οι οποίες ενδιαφέρθηκαν σοβαρά για την απόκτηση του!

Ο Βραζιλιάνος (με ιταλικό διαβατήριο), Ρέιζερ Αναστάσιο, αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός και φυσικά η αξία του δεν αμφισβητείται, καθώς μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο απαριθμούσε 96 συμμετοχές και 22 γκολ με τη φανέλα του Ηλυσιακού και 24 ματς με 6 τέρματα με τη φανέλα της Καλαμάτας στην Β' Εθνική. Είναι 30 χρονών, με ύψος 1.80 και βάρος 75 κιλά. Παρακάτω, σας παραθέτουμε την καρτέλα του παίκτη.

Όνομα: Αναστάσιο (Anastacio)
Επίθετο: Ρέιζερ (Reiger)
Θέση: Επιθετικός
Εθνικότητα: Βραζιλιάνος
Τόπος Γέννησης: Βιτόρια
Ηλικία: 30
Ύψος: 1.80
Βάρος: 75
Προηγούμενες Ομάδες: Ηλυσιακός, Καλαμάτα, Σαρωνικό, Sera, America, Wintertur, Corinthians
Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμος με ένα παιδί

Πλέον, η ομάδα μας διαθέτει στο έμψυχο υλικό της έναν ακόμη έμπειρο παίκτη! Η ενδεκάδα της Κύμης πετάει φλόγες από εδώ και πέρα, καθώς η σιγουριά που εμπνέει η άμυνα μας αλλά και η άκρως επικίνδυνη επίθεση μας, δεν θα αφήσει περιθώρια σε καμία ομάδα να της ανακόψει βαθμούς.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ΔΙΟΙΚΗΣΗ έκανε τα μέγιστα, ώστε να ενισχύσει την ομάδα και να τη δει εκεί που της αξίζει.

Τα υπόλοιπα....ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...




Περισσότερα...